(38111 422 14 33)

Dragi članovi Sport&Bonus programa, imamo važno obaveštenje za vas!

Stranica sportandbonus.com više nije u funkciji

Novo mesto na kom možete pratiti svoj status, bodove i kupovine uz Sport&Bonus karticu, jeste Moj profil u okviru jedinstvenog korisničkog naloga na bilo kom sajtu vaših omiljenih koncepata unutar kompanije Sport Vision d.o.o. (Sport Vision, Buzz, Extra Sports, Tike, Run ’n More).

Ova promena je rezultat unapređenja korisničkih naloga na našim veb šopovima, sa ciljem da vama kao jedinstvenim korisnicima ponudimo jednostavniji proces kupovine. Kako stranica sportandbonus.com više nije dostupna za prijavu u Sport&Bonus program, svoju karticu moći ćete da koristite za online kupovinu kada je potvrdite na nalogu.

Za sve vas koji niste članovi programa i želeli biste da dobijete Sport&Bonus karticu, možete je registrovati u bilo kom trenutku dodavanjem broja telefona u podešavanjima svog naloga.

U skladu sa navedenim unapređenjem, promenili smo Pravila programa, Opšte uslove korišćenja i prodaje i Politiku privatnosti.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, naša podrška je na raspolaganju.

Broj telefona: 38111 422 14 33
Email: info@sportandbonus.com

Tu smo da vas podržimo i obezbedimo najbolje iskustvo kupovine.

Svoja prava kao članovi Sport&Bonus programa ostvarujete po istom principu kao i do sada!

Nakon svake kupovine, član osvaja 1 bod na potrošenih 100 dinara. Bodovi se sakupljaju tokom jednog obračunskog perioda i po isteku istog se poništavaju. Obračunski periodi su od 1. marta do 31. avgusta i od 1. septembra do 28. (29.) februara.

Bodovi osvojeni prilikom online kupovine dodaju se na korisnički nalog 20 kalendarskih dana od dana porudžbine, odnosno ukoliko član nije inicirao povrat proizvoda.

U zavisnosti od potrošnje u jednom obračunskom periodu korisnik dobija mega bonus tj. popust na narednu kupovinu uz Sport&Bonus karticu u iznosima: 1000, 1500, 2000, 3000 ili 5000 dinara, koji može iskoristiti na početku narednog obračunskog perioda. Ukoliko je korisnik u jednom obračunskom periodu sakupio 120-249 bodova, dobija popust na naredni račun u iznosu od 1000 dinara, za 250-499 bodova dobija popust 1500 dinara, za 500-899 bodova dobija popust 2000 dinara, za 900-1499 bodova dobija popust 3000 dinara, za preko 1500 sakupljenih bodova dobija popust 5000 dinara.

Rok za korišćenje mega bonusa je dva meseca (od 1. septembra do 31. oktobra, odnosno od 1. marta do 30. aprila).

Česta pitanja

Moj profil predstavlja jedinstveni korisnički nalog, zajednički za sve veb šopove u okviru kompanije Sport Vision doo - Sport Vision, Buzz, Tike, Extra Sports i Run ’n More. Drugim rečima, kada registrujete svoj nalog i prijavite se na nekom od naših šopova unosom korisničkog imena i lozinke, automatski ćete biti prijavljeni na svim našim veb šopovima.

Glavne pogodnosti za vas kao kupce:

  • Upravljanje podacima i poboljšano korisničko iskustvo: Dok pretražujete omiljene proizvode na našim šopovima, ne morate se prijavljivati na svaki od njih. Kada pristupite svom profilu, dostupan je pregled porudžbina, Sport&Bonus bodovi i ostali podaci kojima lakše upravljate da bismo vam pružili još bolje korisničko iskustvo.
  • Jednostavnost i ušteda vremena: Nema potrebe da pamtite više korisničkih imena i lozinki za različite veb šopove. Jednom kada se prijavite, ne unosite više svoje pristupne podatke (korisničko ime i lozinka), bez obzira na kom od naših veb šopova se nalazite. Isto tako, ukoliko se odjavite na jednom šopu, bićete automatski odjavljeni i sa ostalih naših šopova.
  • Sigurnost: Smanjenjem broja lozinki doprinosite boljoj bezbednosti podataka. Iako smo unapređenjem korisničkih naloga poboljšali i sigurnosne aspekte, imajte u vidu da je potrebno da vi kao korisnik podesite jaku lozinku. Glavni kriterijumi su: najmanje 8 karaktera, najmanje po jedno veliko slovo, broj i specijalni karakter.

Ne, ova stranica više nije u funkciji za korisnike u Srbiji. Možete se učlaniti online nakon što registrujete nalog na veb šopu bilo kog koncepta u okviru kompanije Sport Vision d.o.o. i u podešavanjima svog profila dodate svoj broj telefona, čime automatski dobijate svoju karticu.

Vaši podaci, kao i do sada, ostaju sigurni i usklađeni sa saglasnostima o obradi podataka. Svi bodovi i istorija kupovine od sada će biti beleženi u okviru naloga, umesto na stranici sportandbonus.com. U skladu sa tim, izmenili smo Pravila programa, Opšte uslove korišćenja i prodaje i Politiku privatnosti, sa kojima je potrebno da se saglasite prilikom registracije ili prve prijave na nekom od naših veb šopova.

Upravo tako. Svi bodovi i ostale informacije dostupni su vam na jedinstvenom nalogu Moj profil, u delu Moj Sport & Bonus.

Naravno, nema promena u vezi sa kupovinom u prodavnicama Sport Vision, Buzz, Tike, Extra Sports i Run’ n More, i prodavnicama Nike kao partnera programa.

Postoje dva načina na koji možete postati članovi Sport&Bonus programa:

  • u prodavnicama partnera programa - jednostavnim odgovaranjem na nekoliko osnovnih pitanja prodavca, što traje oko dva minuta;
  • online - na veb šopu bilo kog koncepta unutar kompanije Sport Vision d.o.o, dodavanjem broja telefona u delu profila Moj Sport&Bonus, što traje manje od minuta.
  • Samo prilikom učlanjenja u prodavnici, dobićete plastičnu karticu. Ukoliko se registrujete online, kartica će biti prikazana u okviru vašeg profila, i možete je pokazati zaposlenom u radnji.
  • Možete zaposlenom pokazati barkod kartice preko mobilnog uređaja, koji je vidljiv na nalogu. Napominjemo da slika ekrana (screenshot) neće biti verodostojan dokaz da bi se bodovi obračunali.

Da, učlanjenje u program je potpuno besplatno za sve korisnike.

Da, odmah ostvarujete 5% popusta na taj račun.

  • Da, na potrošenih 100 din dobijate 1 bod. Što više bodova skupite, veći polugodišnji popust na račun možete dobiti. Detaljnije informacije imate u Pravilima programa.

Proizvode snižene uz vašu Sport&Bonus karticu, specijalne akcije i ponude, personalizovane ponude poslate na vaš mobilni telefon nakon obavljene kupovine, mega bonus, rođendansko iznenađenje...

Da, uz svaki račun uz provučenu Sport&Bonus karticu dobijate bodove.

Otkrij benefite

Šta sve dobijaš SPORT&BONUS karticom?

POPUST DOBRODOŠLICE

Prilikom učlanjenja dobijaš odmah 5% popusta na račun!

Sniženo uz sport&bonus

U blizu 100 radnji partnera programa potraži proizvode koji su svaki dan sniženi samo uz sport&bonus karticu.

Rođendansko iznenađenje

Za rodjendansku kupovinu ti šaljemo poklon vaučer.

Mega bonus

Sakupljajte bodove cele godine pošto 2x godišnje u martu i septembru najvernijim kupcima šaljemo vaučere za još povoljniju kupovinu nove kolekcije kod partnera programa.

Mega bonus

Sakupljajte bodove cele godine pošto 2x godišnje u martu i septembru najvernijim kupcima šaljemo vaučere za još povoljniju kupovinu nove kolekcije kod partnera programa.

Specijalne ponude

Personalizovane ponude, akcije i popusti samo za članove tokom cele godine.

I još...

Prvi za sniženja, točak sreće, biraj sam popust, pokloni...

Gde sve važi program?

Partneri programa

,
ČESTA PITANJA

Kontaktirajte nas

E-mail

Telefon

Česta pitanja