(02 3055 222)

ОСТВАРИ БОНУС ПРИ СЕКОЕ КУПУВАЊЕ Имам картичка Сакам картичка

Откриј ги бенефитите

Што сѐ добиваш со sport&bonus картичката?

БОНУС СО СЕКОЈА СМЕТКА

Покажете ја Вашата sport&bonus картичка при секое купување и веднаш остварете право на попуст на следното купување.

НАМАЛЕНО СО sport&bonus

Во повеќе од 25 продавници партнери на програмата побарајте ги производите кои секој ден се намалени само со sport&bonus картичката.

ПОДАРОК СО sport&bonus

Побарајте ги производите за кои при купување со sport&bonus картичката можете да добиете вредни подароци.

МЕГА БОНУС

Побарајте ги производите со кои може да добиете мега бонус на Вашето следно купување.

МЕГА БОНУС

Побарајте ги производите со кои може да добиете мега бонус на Вашето следно купување.

ЗА НАЈВЕРНИТЕ

Колку повеќе купуваш – поголем бонус остваруваш!

ЗА НАЈВЕРНИТЕ

Колку повеќе купуваш – поголем бонус остваруваш!

И ПОВЕЌЕ...

Специјални понуди, добивајте први информации за намалувања, роденденски изненадувања...

Направете го вашиот мобилен телефон Sport&Bonus картичка

Ако имате картичка

Чекор 1

Изберете ја опцијата имам картичка а потоа „Прва пријава“.

Чекор 2

При купување во продавница на партнерите на програмата покажете го бар кодот од мобилниот телефон.

Каде сѐ важи програмата?

Партнери на програмата

Чести прашања

Пишете ни

E-mail

Јавете ни се

Чести прашања

Pozovite nas besplatno

02 3055 222