(+3554451122)

(+355675088285)

PËRFITONI NJË BONUS NË ÇDO BLERJE UNË KAM NJË KARTË UNË DUA NJË KARTË

Zbuloni perfitimet

Çfarë përfiton nëse pajisesh me nje kartë sport&bonus

BONUS ME ANË TË ÇDO LLOGARIE

Tregoni kartën tuaj SPORT & BONUS sa herë që bëni një blerje dhe merrni ulje në blerjen e radhës.

PËR BLERËSIT MË BESNIKË

Sa më shumë blini – aq më i madh do të jetë bonusi që përfitoni.

ULJE ME sport&bonus

Në çdo dyqan tonin ose të partnerëve tanë, mund të kërkoni produkte që kanë çdo ditë ulje me anën e një karte sport&bonus.

BONUSI I MADH

Shikoni për produkte që mund të merrni mega zbritje në blerjen tuaj të radhës.

PËR MË SHUMË...

Oferta speciale, Të parët për ulje, surpriza për ditëlindje...

Shndërroni celularin tuaj në një kartë Sport&Bonus

Nëse keni një kartë

HAPI 1

Zgjidhni opsionin "Unë kam një kartë"", dhe pastaj "Hyrje për herë të parë",

HAPI 2

Tregoni barkodin nga telefoni juaj celular kur blini në dyqanet tona ose në ato partnere.

Ku aplikohet ky program?

Partnerët e programit

,
PYETJET MË TË SHPESHTA

Na kontaktoni

NA SHKRUANI

NA KONTAKTONI

PYETJET MË TË SHPESHTA