(+387 55 490 400)

Dragi članovi Sport&Bonus programa, imamo važno obavještenje za vas!

Stranica sportandbonus.com više nije u funkciji

Novo mjesto na kom možete pratiti svoj status, bodove i kupovine uz Sport&Bonus karticu, jeste Moj profil u okviru jedinstvenog naloga na bilo kom sajtu vaših omiljenih koncepata unutar kompanije Sport Vision d.o.o. (Sport Vision, Buzz, Sport Reality).

Ova promjena je rezultat unapređenja korisničkih naloga na našim veb šopovima, sa ciljem da vama kao jedinstvenim korisnicima ponudimo jednostavniji proces kupovine. Kako stranica sportandbonus.com više nije dostupna za prijavu u Sport&Bonus program, svoju karticu moći ćete da koristite kada je potvrdite na nalogu.

Za sve vas koji niste članovi programa i željeli biste da dobijete Sport&Bonus karticu, možete je registrovati u bilo kom trenutku dodavanjem broja telefona u podešavanjima svog profila.

U skladu sa navedenim unapređenjem, promijenili smo Pravila programa, Opšte uslove korišćenja i prodaje i Politiku privatnosti.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, naša podrška je na raspolaganju.387 55 490 400


infobih@sportandbonus.com


Tu smo da vas podržimo i obezbedimo najbolje iskustvo kupovine.

Svoja prava kao članovi Sport&Bonus programa ostvarujete po istom principu kao i do sada!

Nakon svake kupovine u radnjama partnera programa član osvaja 1 bod na svake potrošene 2,5 KM. Svaki dobijeni bod (bonus) se u zavisnosti od trenutnog statusa člana, konvertuje u 5, 7, 10, 15 ili 20 feninga popusta za narednu kupovinu i bilježi na Sport&Bonus kartici.

Ukoliko korisnik programa, u posljednjih godinu dana, ima sakupljeno od 0 do 249 bodova, 1 bod = 5 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko korisnik programa ima 250-499 bodova, 1 bod = 7 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko ima 500-799, 1 bod = 10 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko korisnik ima 800-1299, 1 bod = 15 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko korisnik ima preko 1300 bodova, 1 bod = 20 feninga popusta na narednu kupovinu.

Npr. član koji je sakupio preko 500 bodova i potroši 75 KM, osvojiće bonus od 30 bodova koji se konvertuju u 3 KM popusta na narednu kupovinu. Ako iznos njegovog sljedećeg računa bude recimo 80 KM, umanjiće se za 3 KM i iznosiće 77 KM.

Bodovi prikupljeni na transakcije izvršene u prodavnicama partnerima programa su dostupni za potrošnju odmah nakon zaključenja računa. Bodovi prikupljeni na transakcije izvršene preko online prodavnica će biti na raspolaganju nakon 20 dana od kreiranja porudžbine, ukoliko kupac nije inicirao povrat kupljenih artikala.

Rok za iskorištenje KM popusta na kartici je do 6 mjeseci od trenutka njihove konverzije, tj. od kupovine kojom su dobijeni.

Česta pitanja

Moj profil predstavlja jedinstveni nalog, zajednički za sve veb šopove u okviru kompanije Sport Vision doo - Sport Vision, Buzz, Sport Reality. Drugim riječima, kada registrujete svoj nalog na jednom od naših šopova, sve kupovine i informacije će biti uvezane na jedan nalog, i to bez obzira na to na kom od naša  tri šopa obavljate kupovinu.

Glavne pogodnosti za vas kao kupce:

  • Upravljanje podacima i poboljšano korisničko iskustvo: Dok pretražujete omiljene proizvode na našim šopovima, ne morate se prijavljivati na svaki od njih. Kada pristupite svom profilu, dostupan je pregled porudžbina, Sport&Bonus bodovi i ostali podaci kojima lakše upravljate da bismo vam pružili još bolje korisničko iskustvo.
  • Jednostavnost i ušteda vremena: Nema potrebe da pamtite više korisničkih imena i lozinki za različite veb šopove. Jednom kada se prijavite, ne unosite više svoje pristupne podatke (korisničko ime i lozinka), bez obzira na kom od naših veb šopova se nalazite.
  • Sigurnost: Smanjenjem broja potrebnih lozinki doprinosite boljoj bezbijednosti podataka. Iako smo unapređenjem korisničkih naloga poboljšali i sigurnosne aspekte, imajte u vidu da je potrebno da vi kao korisnik podesite jaku lozinku. Glavni kriterijumi su: najmanje 8 karaktera, najmanje po jedno veliko slovo, broj i specijalni karakter.

Ne, ova stranica više nije u funkciji za korisnike u Bosni i Hercegovini. Možete se učlaniti online nakon što registrujete nalog na veb šopu bilo kog koncepta u okviru kompanije Sport Vision d.o.o. i u podešavanjima svog profila dodate svoj broj telefona, čime automatski dobijate svoju karticu.

Vaši podaci, kao i do sada, ostaju sigurni i usklađeni sa saglasnostima o obradi podataka. Najvažnija novost za članove Sport&Bonus programa jeste da će svi bodovi i istorija kupovine od sada biti bilježeni u okviru profila, umjesto na stranici sportandbonus.com.

U skladu sa tim, izmijenili smo Pravila programa, Opšte uslove korišćenja i prodaje i Politiku privatnosti.

Upravo tako. Svi bodovi i ostale informacije dostupni su vam na jedinstvenom nalogu, u dijelu Moj Sport & Bonus.

Naravno, nema promjena u vezi sa kupovinom u prodavnicama Sport Vision, Buzz, Sport Reality, i prodavnicama Nike kao partnera programa.

Postoje dva načina na koji možete postati članovi Sport&Bonus programa:

  • u prodavnicama partnera programa - jednostavnim odgovaranjem na nekoliko osnovnih pitanja prodavca, što traje oko dva minuta;
  • online - na veb šopu bilo kog koncepta unutar kompanije Sport Vision d.o.o, dodavanjem broja telefona u dijelu profila Moj Sport&Bonus, što traje manje od minuta.
  • Samo prilikom učlanjenja u prodavnici, dobićete plastičnu karticu. Ukoliko se registrujete online, kartica će biti prikazana u okviru vašeg profila, i možete je pokazati zaposlenom u radnji.
  • Možete zaposlenom pokazati barkod kartice u okviru svog profila. Napominjemo da slika ekrana (screenshot) neće biti vjerodostojan dokaz da bi se bodovi obračunali.

Da, učlanjenje u program je potpuno besplatno za sve korisnike.

Da, odmah ostvarujete 5% popusta na taj račun.

  • Da, na potrošenih 2,5 KM dobijate 1 bod. Što više bodova skupite, dobijate veći povrat novca, koji možete iskoristiti pri narednoj kupovini. Detaljnije informacije imate u Pravilima programa.

Proizvode snižene uz vašu Sport&Bonus karticu, specijalne akcije i ponude, personalizovane ponude poslate na vaš mobilni telefon nakon obavljene kupovine, cashback, rođendansko iznenađenje...

Da, uz svaki račun uz provučenu Sport&Bonus karticu dobijate bodove.

Otkrij benefite

Šta sve dobijaš sport&bonus karticom?

Bonus uz svaki račun

Pokažite vašu sport&bonus karticu prilikom svake kupovine i ostvarite popust na narednu kupovinu.

Sniženo uz sport&bonus

U velikom broju radnji partnera programa potraži proizvode koji su svaki dan sniženi samo uz sport&bonus karticu.

Poklon uz sport&bonus

Potraži proizvode čijom kupovinom uz sport&bonus karticu možeš da dobiješ vrijedne poklone.

Mega bonus

Potraži proizvode uz koje možeš da dobiješ mega popuste za tvoju narednu kupovinu

Mega bonus

Potraži proizvode uz koje možeš da dobiješ mega popuste na tvoju narednu kupovinu.

Za najvjernije

Što više kupuješ – veći bonus ostvaruješ!

I još...

Specijalne ponude, prvi za sniženja, rođendanska iznenađenja...

Gdje sve važi program?

*Sport&Bonus benefite moguće je ostvariti u trgovinama. Ponudu artikala u prodaji pogledajte na web shopovima.

Partneri programa

,
Česta pitanja

Kontaktirajte nas

E-mail

Telefon

FAQ

Pozovite nas besplatno

0800 00 3330